Ver1 vervolg-paginaslider2 Ver2 vervolg-paginaslider4

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

IMG 20190502 WA0004GROENLO – Victor Rensen nam ruim vier en een half jaar geleden Auto Kolkman over, het autobedrijf op de hoek Borculoseweg/Thorbeckestraat. Het bevalt hem goed in Groenlo én het bevalt zijn klanten, gezien de ontwikkelingen sinds 2014, blijkbaar ook goed. “Mensen weten ons weer te vinden en komen terug”, kijkt hij terug op de afgelopen jaren. Sinds woensdag 1 mei voert hij het bedrijf onder zijn eigen naam: Autobedrijf Victor Rensen.

Deze naamswijziging is de afronding van afspraken die bij de overname in 2014 al waren gemaakt. Rensen wil  met de nieuwe naam een boodschap afgeven: “Service, kwaliteit en dienstverlening staan voor ons op de eerste plaats. Momenteel wordt het magazijn gerenoveerd, wordt er geïnvesteerd in nieuwe gereedschappen en zetten we vol in op scholing en training.” Hij wil met zijn bedrijf doorgaan met waar hij en zijn mensen succesvol mee bezig zijn en daarbij tegelijkertijd blijven vernieuwen.


PCA en ASN

Autobedrijf Victor Rensen blijft ook met de nieuwe naam gewoon de vertrouwde PCA dealer, de merkspecialist voor Peugeot en Citroën. “Maar we zijn ook een universele dorpsgarage”, verzekert Rensen.

Mede daarom is het Groenlose autobedrijf sinds 2017 ook lid van Auto Service Netwerk, een merkonafhankelijke garageformule met inmiddels zo’n 70 aangesloten  bedrijven in heel Nederland. “Je kunt bij ons terecht met je Peugeot of je Citroën, maar ook met je Ford, je Opel, Toyota of welk merk dan ook.”

Vertrouwen

Natuurlijk is hij ondernemer, maar een vertrouwensrelatie met de klant staat bij Victor Rensen centraal. Bij het verkopen van auto’s én bij het onderhoud.  “De klant legt als het ware zijn budget in onze hand, wij zijn de deskundigen; dat geeft een verantwoording en daaruit blijkt vertrouwen, en dat vertrouwen moeten we nooit beschamen . Ons streven is dat een klant ambassadeur voor het bedrijf wordt.”

Daar blijft hij als eigenaar-directeur, samen met zijn echtgenote en monteurs, in elk geval zijn uiterste best voor doen.

www.autobedrijfvictorrensen.nl

Aangesloten

 

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

 


 

 

 


victor rensen

Thorbeckestraat 117, 7141 TZ, Groenlo
Tel: 0544-462344

info@autobedrijfvictorrensen.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt