Ver1 vervolg-paginaslider2 Ver2 vervolg-paginaslider4

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

PCA nieuws 11 07 2019 foto1

Er is een nieuwe Peugeot 2008 aangekondigd, voor ons reden om de spotlights te richten op het actuele model. Meer precies: het ruime aanbod van occasions van dit model bij de PCA Merkspecialisten.

PCA nieuws 11 07 2019 foto2

Begin 2013 zei Peugeot ‘adieu’ tegen de compacte stationwagon, zoals zij die bouwden als 206 SW en 207 SW. De combi raakte alom uit de gratie, terwijl de SUV en cross-over de nieuwe mode-artikelen werden. Zeer begrijpelijk, want zo’n model, dat een kruisbestuiving is van een stoere off-roader en een vlotte hatchback, ziet er dynamisch uit. Ook biedt hij veel ruimte in de hoogte en de breedte en een gemakkelijke toegang voor zowel passagiers als bagage.

PCA nieuws 11 07 2019 foto3

Peugeot nam in 2013 met de overstap van het ene autotype naar het andere een besluit dat velen aanvankelijk erg gewaagd vonden. Inmiddels is duidelijk dat het merk op het juiste paard heeft gewed: de 2008 heeft veel volgers gekregen. Daarmee bedoelen we niet alleen mensen die hem kochten, maar ook andere fabrikanten die een vergelijkbaar model ontwikkelden.

PCA nieuws 11 07 2019 foto4

Ook nu van de Peugeot 2008 een geheel nieuwe modelgeneratie onderweg is, kom je met het huidige model nog meer dan uitstekend voor de dag: op en top modern, zowel wat styling betreft als in technisch opzicht. Dat geldt in het bijzonder wanneer je voor één van de driecilinder benzinemotoren kiest, die vanwege hun mooie draai-eigenschappen en flitsende karakter uitstekend bij de speelse, lichte Peugeot passen. De turboversies met 110 en 130 pk vliegen bij wijze van spreken stil en soepel onder je vandaan.

PCA nieuws 11 07 2019 foto5

Iets serieuzer van aard zijn de erg fijne diesels. Het is ontzettend jammer dat dit motortype steeds meer in een kwaad daglicht komt te staan, want de BlueHDi’s munten uit in een stille loop, een zeer gering verbruik en een lage uitstoot. Nog steeds een uitstekende keuze voor de veelrijder. Voor elke 2008 geldt dat het een aantrekkelijke auto is voor gezinnen met kinderen vanwege de vier grote deuren en de wijd openende achterklep en de variabele bagageruimte. De beenruimte achterin is voor volwassenen misschien niet heel riant, maar hoofdruimte is er volop.

PCA nieuws 11 07 2019 foto6

Bij de PCA Merkspecialisten staan op het moment van schrijven maar liefst 81 exemplaren van de Peugeot 2008 te koop: benzine, diesel, handgeschakeld en met automaat. De prijzen beginnen al bij € 10.900 voor een meer dan keurige 1.2 PureTech BlueLease met airco uit 2014 met 108.000 km op de klok.

 

Klik hier voor een overzicht van alle actuele PCA Merkspecialist occasions.

Actueel

Aangesloten

 

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend hetautoservicenetwerk

 


 

 

 


victor rensen

Thorbeckestraat 117, 7141 TZ, Groenlo
Tel: 0544-462344

info@autobedrijfvictorrensen.nl

Openingstijden

 

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook

PCA: Gewoon Goed!

Lees meer

Waarom PCA?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

PCA nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.

pca-airco-ventilatie

pca-voordelig-veilig

pca-gratis-apk-grote-beurt